Офиси

Авто Юнион
Централен офис
бул. “Христофор Колумб” 43
Делничен ден: 9:00 - 18:00
02 462 11 88
office@avtounion.bg

Виж по-голяма карта
Контакти на сервизната база на Авто Юнион Сервиз: Авто Юнион Сервиз Юг

гр. София, ул. Луи Айер №140
тел. 02 414 41 02, GSM: 0899 99 25 54; 0898 12 21 02; 0899 99 23 36
e-mail: service1@avtounion.bg
работно време: 08.00-18.00 часа (от понеделник от петък)

Авто Юнион Сервиз Люлин
гр. София, ул. Орион №84
тел. 02 926 77 75, 02 926 77 98, GSM: 0886 14 12 42, 0889 04 69 32
e-mail: service3@avtounion.bg
работно време: 09.00-18.00 часа (от понеделник от петък)

Авто Юнион Сервиз Запад
гр. София, ул. Воденичарски път №4
тел. 02 462 11 80, GSM: 0899 99 27 04
e-mail: service2@avtounion.bg
работно време: 08.00-18.00 часа (от понеделник от петък)