Ръководители на компании

Ивайло Стоянов

Изпълнителен директор на Булвария Холдинг и Булвария Варна

Г-н Стоянов притежава магистърска степен по икономика от „Университет за национално и световно стопанство” – София. От 2009 г. се присъединява към екипа на Авто Юнион АД като Мениджър доставки, а от 2011 г. заема позицията Оперативен директор на компанията. От 2012 г. заема и позицията на Изпълнителен директор на Булвария Холдинг и на Булвария Варна.


Данаил Данаилов

Оперативен директор на Нисан София

Г-н Данаилов притежава магистърска степен по Бизнес администрация от СУ и има около 12 години опит в областта на автомобилния бранш като ръководил на търговски отдел и ръководител на цялостната търговско-сервизна дейност.


Петър Караиванов

Управител на Стар Моторс

Г-н Караиванов е завършил Технически университет София. От 1996г. той работи в корейската ДЕУ (понастоящем Шевролет). През 1999г. той продължава развитието си в автомобилния бизнес като заема позицията на Търговски директор в Нисан София. От 2009г. Петър Караиванов е Управител на Стар Моторс.


Марин Марков

Оперативен директор на Ауто Италия

Г-н Марков притежава бакалавърска степен по Маркетинг от ''Университет по национално и световно стопанство" - София. Има над 10 години опит в сферата на маркетинга и комуникациите. Кариерата си започва в рекламна агенция КРЕС, където ръководи проекти на големи местни и международни компании в сферата на бързооборотните стоки, автомобилната индустрия, финансите и мобилните технологии. През 2011 г. се присъединява към екипа на Булвария Холдинг, част от Авто Юнион, където на позицията Маркетинг Мениджър отговаря за маркетинговата стратегия на Опел и Шевролет в един от най-големите дилъри на марките в България. От декември 2012 г. до февруари 2014 г. е Маркетинг мениджър на Авто Юнион.  От март 2014 г. г-н Марков е Оперативен и Маркетинг директор на Ауто Италия.


Георги Демирев

Управител на Мотобул

Той е завършил УНСС с бакалавърска степен по Финанси. От 2002г. г-н Демирев започва професионалната си кариера в ЗД Евроинс, след което преминава през банковия, застрахователния и телевизионния бизнес в България. През 2009г. той се завръща в структурата на Еврохолд България и към настоящият момент заема длъжността управител на Мотобул.


Йордан Бадьоков

Управител на Еспас Ауто

Г-н Бадьоков завършва Икономическия университет във Варна със специалност Икономика и управление на търговията и втора специалност Маркетинг и Мениджмънт. Има дългогодишен опит в сферата на директен внос и дистрибуция на резервни части и масла за автомобили. От юли 2012г. г-н Бадьоков е управител на Еспас Ауто.