Уведомително писмо от фирма Скандинвия Моторс АД

Уважаеми клиенти и приятели,

Както вече най-вероятно сте чули и прочели в пресата, концернът Saab Automobile, обяви фалит през Декември 2011година.

През  последните няколко месеца, бяха водени преговори от концерна с няколко инвеститори готови да придобият собственост върху марката Saab. За жалост предходните собственици на Saab, които все още са основен доставчик на резервни части на марката и все още държат основните лицензионни права, се обявиха против сделката. Това вето доведе до фалит на компанията.

На практика това означава, че производството и дистрибуцията на автомобили с марката Saab за момента е прекратено.За щастие фалитът на компанията не засяга едно от подраздленията на концерна – Saab Parts. Така че концернът ще продължи да произвежда и доставя резервни части за Saab.

Няколко сериозни компании имат интерес към марката, като се надяваме скоро отново да бъде възобновен производственият процес и марката Saab да оцелее в този труден за нея момент.

Фирма Скандинавия Моторс АД, продължава да изпълнява своята дейност като изключителен официален сервиз на автомобили с марката Saab, на вече познатият адрес: 1407, гр. София, ул. Луи Айер 143  и на познатите контакти за връзка:

Моб: 0899 992260 и 0899 92366

Тел: 02/962 83 21

e-mail:service@saab.bg

 

От ръководството на Скандинавия Моторс